Heeft u een project waar wij u bij kunnen helpen?

Meer informatie

Buitenschilderwerk

Voordat wij een offerte kunnen maken voor uw buitenschilderwerk, zal ik eerst persoonlijk bij u langs komen. Dan bespreken we samen wat er moet gebeuren en inventariseer ik of er eventueel andere onderhoudswerkzaamheden nodig zijn (b.v. bij houtrot). Aan de hand van een inspectie, kunnen wij precies aangeven wat er allemaal moet gebeuren.

Vervolgens wordt er in een offerte vernoemt wat er gedaan wordt en op welke manier, zodat u rustig kunt bekijken wat er gedaan gaat worden en hoeveel zoiets gaat kosten. Daarnaast is het mogelijk om ons te laten werken op uurtarief.

Binnenschilderwerk

Denk hierbij aan wandafwerkingen: het plafond en/of de wanden voorzien van een frisse muurverflaag met een hoog schrobvaste kwaliteit, maar ook het schilderen van kozijnen, deuren of vele andere diverse ondergronden.

Wij werken met watergedragen verfproducten, waardoor onaangename geuren zoveel mogelijk beperkt blijven. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en blijven lang mooi. Hulp bij het kiezen van een kleur? Wij kunnen kleuradviezen geven doordat we jaren lange ervaring hebben in verschillende klussen en omgevingen.

Glaswerkzaamheden

Ruit stuk, betere isolatie of tijd voor betere ventilatie doormiddel van een Duco ventilatie rooster? Wij hebben ervaring met vele soorten en verschillende maten glas. Bijvoorbeeld in het plaatsen van HR++ beglazing (HR++ is Hoog Rendements-beglazing).

Het is dubbelglas met een veel betere warmte-isolatie. Op één zijde van het glas (ruit in de spouw) is een dunne coating aangebracht en de spouw is niet met lucht, maar met een speciaal gas gevuld. Prijs maken voor vervanging van een gebarsten ruit voor de verzekering? Ook dit is mogelijk. Bel of mail ons om een afspraak te maken.

Behangservice

Daarnaast kunnen we diverse soorten behang aanbrengen. Denk hierbij aan vliesbehang, het meest voorkomende behangsoort momenteel. Dit behang is er in diverse structuren, welke later met allerlei verschillende kleuren muurverf geschilderd kunnen worden. Ook het aanbrengen van  patroonbehang, vinylbehang of fotobehang behoren ook tot de mogelijkheden.

Totaalpakket

Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u een totaalpakket leveren. Dat wil zeggen dat wij het schilderwerk verzorgen maar ook het overige onderhoud. Denk hierbij aan bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden, wandafwerkingen of het plaatsen van diverse soorten glas.

Herstelwerkzaamheden aan houten (geschilderde) ondergronden. Wat te repareren valt met het oog op kwaliteit, kunnen wij verzorgen met de geschikte producten van Repair care doordat we gecertificeerd zijn weten we wat we doen. Mocht er niks meer te redden zijn van bijvoorbeeld uw onderdorpel of boeideel wat aangetast is met houtrot, laten we dit vervangen door een timmerman waar we nauw mee samen werken zodat dit op korte termijn uitgevoerd zal worden. Natuurlijk mag u er ook zelf voor zorgen dat het op een juiste manier opgelost wordt.

Direct in contact komen

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten te weten te komen? Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij bellen u terug met een passend antwoord.

    VOORNAAM *
    ACHTERNAAM *
    E-MAILADRES *
    TELEFOONNUMMER

    WAAR BENT U NAAR OP ZOEK?